Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Gelaatsmasker van 3M

Home » Gelaatsmasker 3M

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Een gelaatsmasker van 3M is uiterst geschikt voor de industriële sector. Werkt u bijvoorbeeld met gevaarlijke dampen, chemicaliën of irriterende stoffen? Dan is een gelaatsmasker essentieel om veilig te kunnen ademen. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken werken wij samen met diverse fabrikanten van gelaatsmaskers. Deze producten verhuren wij niet alleen, maar onderhouden wij ook voor u. Heeft u dus bijvoorbeeld een gelaatsmasker van 3M en wilt u deze laten reinigen of herstellen? Dan zijn we u graag van dienst.

Het herstellen van een gelaatmasker van 3M

Onze experts zijn opgeleid door diverse merkfabrikanten en hebben de nodige certificaten gehaald om uw gelaatsmasker van 3M optimaal te onderhouden, reinigen en herstellen. Een jaarlijks onderhoud is noodzakelijk om de veiligheid en hygiëne van het product te waarborgen. Heeft het masker daarnaast een beschadiging of is de voorgeschreven levensduur overschreden? Dan gaan onze experts aan de slag om de beschadigde onderdelen te vervangen. Bovendien testen wij het product na afloop en stellen wij een testrapport op. Zo verricht u gegarandeerd weer veilig uw werkzaamheden en bent u op de hoogte van de vervangen onderdelen.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Neem contact met ons op bij beschadiging van uw gelaatsmasker

Is uw gelaatsmasker van 3M beschadigd en wilt u dit laten herstellen door een expert? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het onderhoud van uw gelaatsmasker, gaspak, laskap, longautomaten of ontspanners of verhuur. Ook voor reiniging of controle zijn wij in te schakelen. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in bij vragen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker