Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Gelaatsmasker van MSA

Home » Gelaatsmasker MSA

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u uw gelaatsmasker van MSA laten controleren en reinigen door een specialist? Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken zijn we u graag van dienst. Onze experts zijn opgeleid door diverse merkfabrikanten om op professionele wijze onderhoud te verrichten aan uw gelaatsmasker. Werkt u bijvoorbeeld met gevaarlijke stoffen, gassen of deeltjes? Dan is een goed functionerend gelaatsmasker uiterst belangrijk om veilig te kunnen ademen. Laat het onderhoud dus over aan een expert.

Het reinigen van uw gelaatsmasker van MSA

MSA is een bekend merk als het gaat om gasmaskers. De producten van deze fabrikant zijn uiterst comfortabel en kwalitatief sterk. Toch is het belangrijk om deze maskers minimaal één keer per jaar goed te controleren. Daarbij is niet alleen de veiligheid belangrijk, maar ook de hygiëne. Met een antibacterieel product reinigen wij uw MSA gelaatsmasker grondig en zorgvuldig. Na de reiniging drogen we het masker in een industriële droger en testen we of alles nog goed werkt, voordat we het naar u terugsturen. Naast het reinigen van uw MSA gelaatsmasker, zet u ons ook in te zetten voor andere diensten. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigingen en het verhuren van gelaatsmaskers.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Laat uw gelaatsmasker jaarlijks onderhouden

Wilt u zeker zijn van optimale veiligheid en hygiëne als het gaat om uw gelaatsmasker? Laat ons dan jaarlijks uw masker controleren, reinigen, testen en eventueel herstellen. Voor meer informatie of bij vragen neemt u gerust contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker