Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Gelaatsmasker van Dräger

Home » Gelaatsmasker Dräger

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Een gelaatsmasker van Dräger kunt u bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken professioneel laten reinigen of herstellen. Onze experts zijn speciaal opgeleid om deze onderhoudstaken zorgvuldig uit te voeren, zonder het masker te beschadigen. Met onze diensten op het gebied van onderhoud en herstel bent u verzekerd van een veilig masker dat geen risico’s met zich meebrengt. Daarnaast is het mogelijk om een totaal onderhoudspakket bij ons af te sluiten. Hierbij huurt u gelaatsmaskers bij ons en zorgen wij dat uw maskers regelmatig gereinigd en onderhouden worden.

Uw gelaatsmasker van Dräger laat u herstellen of reinigen door onze experts

Als u in de industriële sector werkt, is de kans groot dat u in aanraking komt met gevaarlijke stoffen, gassen of deeltjes. Hiervoor zijn er gelaatsmaskers op de markt die u beschermen tegen het inademen van deze stoffen en gassen. Met een gelaatsmasker van Dräger weet u zeker dat u altijd veilig kunt ademen en dus geen gezondheidsrisico’s loopt. Het is dan ook belangrijk dat u deze maskers goed onderhoudt. Bij Volgelaatsmasker.be reinigen en herstellen wij uw gelaatsmasker van Dräger op professionele wijze. Zo worden de maskers gereinigd met een antibacterieel product en na het drogen weer luchtdicht verpakt en teruggestuurd. Bij het herstellen van de gelaatsmaskers van Dräger vervangen onze experts de beschadigde onderdelen zorgvuldig. Na het reinigen en herstellen testen we bovendien of er geen defecten zijn aan de gelaatsmaskers, waardoor u weer veilig aan de slag kunt.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Bekijk ons complete aanbod online

Heeft u een gelaatsmasker van Dräger en wilt u deze laten reinigen of herstellen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan ons complete aanbod op het gebied van onderhoud en laat uw gelaatsmasker van Dräger goed controleren en reinigen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker