Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Dräger gaspakken

Home » Dräger gaspakken

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u een van onze Dräger gaspakken huren of deze chemische pakken van dit merk laten reinigen of herstellen? Dan helpen wij van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken u graag verder. Als u met industriële materialen of gevaarlijke stoffen werkt, is het belangrijk dat u zich goed beschermt. Een gaspak is daarvoor een goede oplossing. De gaspakken van Dräger zijn uiterst betrouwbaar, maar moeten wel goed onderhouden worden. Daardoor herstellen of reinigen wij deze gaspakken van Dräger graag voor u. Zo weet u zeker dat u goed beschermd bent en dat het pak nog naar behoren werkt.

Dräger gaspakken laten herstellen

Het komt natuurlijk voor dat bepaalde delen van de chemische pakken van Dräger beschadigd raken of dat de levensduur van het pak overschreden is. In beide gevallen laat u de gaspakken van Dräger door ons herstellen. Onze ervaren medewerkers zijn speciaal opgeleid voor deze herstelwerkzaamheden en kunnen de beschadigde onderdelen op zorgvuldige wijze vervangen. Ook zorgen we dat na het herstellen van de gaspakken van Dräger, deze chemische pakken goed testen. Hierdoor kunt u weer veilig aan de slag en loopt u geen risico’s.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Dräger gaspakken laten reinigen

Naast het herstellen van deze Dräger gaspakken, behoort reinigen ook tot een van onze diensten. Met een antibacterieel product ontsmetten we deze pakken grondig, zonder het pak te beschadigen. Ook na het reinigen van deze gaspakken van Dräger, wordt alles zorgvuldig getest. Zo voorkomen we eventuele risico’s. Na afloop van de reiniging en de test sturen wij de chemische pakken van Dräger weer terug naar de klant.

Laat uw gaspak door een specialist onderhouden

Bij het werken met gevaarlijke stoffen of materialen is het belangrijk dat u goede bescherming draagt. De chemische pakken en de gelaatsmaskers van Dräger zijn hier goede voorbeelden van. Wilt u deze gaspakken van Dräger door ons laten herstellen of reinigen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden bij een van onze experts. Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk aan het werk te gaan. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3/ 326 49 53 of door het contactformulier in te vullen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker