Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Herstellen van gaspakken

Home » Herstellen van gaspakken

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Voor het herstellen en de reiniging van gaspakken schakelt u de hulp in van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Onze experts zijn opgeleid door diverse maskerfabrikanten en hebben de nodige certificaten gehaald om chemische pakken te herstellen en van een grondige reiniging te voorzien. Gaspakken zijn onmisbaar als u werkt met gevaarlijke stoffen, gassen of deeltjes. U wilt natuurlijk geen risico lopen als u hiermee aan de slag gaat. Daarom is het belangrijk om minimaal één keer per jaar uw gaspak en gelaatsmasker te controleren, reinigen en eventueel herstellen door specialisten.

Het herstellen van gaspakken door onze deskundige medewerkers

Zijn er bepaalde delen van het gaspak beschadigd of is de levensduur van het pak overschreden? Dan is het essentieel om de beschadigingen aan deze gaspakken te laten herstellen door een specialist. Onze experts vervangen zorgvuldig de onderdelen die niet voldoende functioneren. Wij testen alles na herstelling van het gaspak of het masker en zorgen voor een duidelijk testrapport, zodat u weet welke onderdelen vervangen zijn.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Laat ook de reiniging van deze chemische pakken over aan ons

Naast veiligheid is ook de hygiëne van gasmaskers en gaspakken belangrijk. Door het gebruik stapelen bacteriën zich op in het pak of in het masker. Om deze reden moet u gaspakken regelmatig voorzien van een grondige reiniging. Met een antibacterieel product zorgen we ervoor dat het pak weer helemaal schoon is, uiteraard zonder het pak verder te beschadigen. Na de reiniging van de gaspakken, drogen we deze chemische pakken in een industriële droger en testen we alles zorgvuldig.

Laat het onderhoud van uw gaspak over aan ons

De reiniging en het herstellen van gaspakken of chemische pakken laat u het best over aan Volgelaatsmasker.be. Wij voeren deze onderhoudstaken op deskundige en professionele wijze uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het online contactformulier in te vullen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker