Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Herstellen van gasmaskers

Home » Herstellen van gasmaskers

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Het herstellen van gasmaskers laat u over aan de experts van Volgelaatsmaskers.be uit Hoboken. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van onderhoud en verhuur van gasmaskers, gaspakken, longautomaten en ontspanners. Met behulp van ons specialisme ademt u op een veilige manier tijdens uw werk, zelfs als u aan de slag gaat met gevaarlijke stoffen en gassen.

Het herstellen van gasmaskers laat u over aan een professional

Uw veiligheid is natuurlijk zeer belangrijk. Daarom is het essentieel om gasmaskers regelmatig te laten controleren, reinigen en eventueel herstellen bij beschadiging. Onze professionele medewerkers voorzien uw gasmasker van deskundig onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in diverse merken, waaronder MSA, Dräger, 3M en Honeywell. Blijkt tijdens een controle dat uw gasmaker beschadigd is of dat de levensduur overschreden is? Dan gaan wij aan de slag om de beschadigde onderdelen te vervangen. Zo kunt u weer veilig ademen tijdens uw werkzaamheden.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Ontdek ons complete aanbod

Wilt u het onderhoud van uw gasmasker overlaten aan een professional? Bekijk dan online ons complete aanbod en bespreek met ons de mogelijkheden. Zo herstellen wij niet alleen gasmaskers, maar voeren wij ook een controle, reiniging en een test uit. Bij vragen neemt u contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of vult u het contactformulier in.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker