Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Honeywell gelaatsmasker

Home » Honeywell gelaatsmasker

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Bent u op zoek naar een Honeywell gelaatsmasker (voorheen het merk North) of wilt u uw Honeywell volgelaatsmasker laten reinigen of herstellen? Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken zit u helemaal goed. Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van onderhoud, zoals het controleren, reinigen, herstellen en testen van gelaatsmaskers en gaspakken. Ook als u een van onze producten wilt huren kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met diverse toonaangevende merken.

Het reinigen van een gelaatsmasker van Honeywell

Wilt u een gelaatsmasker of volgelaatsmasker van Honeywell (voorheen North) bij ons laten reinigen? Dan zijn we u graag van dienst. Een dergelijk masker wordt meestal gebruikt in de industriële sector, bijvoorbeeld als er gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen of gassen. Het is dan ook noodzakelijk dat een gelaatsmasker goed blijft functioneren en dat het product hygiënisch is. Om dit te realiseren ontsmetten wij uw gelaatsmasker met een antibacterieel product. Daarna drogen wij het product in een industriële droger en wordt het getest en teruggestuurd naar u als klant. Voor het reinigen van uw gelaatsmasker van Honeywell, of een oudere versie van het volgelaatsmasker van North, zijn wij de aangewezen partij.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Het herstellen van een gelaatsmasker van Honeywell

Ook kan het voorkomen dat uw gelaatsmasker of volgelaatsmasker van Honeywell (voorheen North) beschadigd is en dat we het product moeten herstellen. Onze experts zijn hier speciaal voor opgeleid door diverse merkfabrikanten en helpen u graag met een professionele herstelling. Onderdelen die beschadigd zijn worden vervangen en bovendien testen we na afloop het masker goed op eventuele defecten. U bent bij Volgelaatsmasker.be verzekerd van een veilig product na het herstellen van uw gelaatsmasker of volgelaatsmasker van Honeywell (North).

Neem contact op met onze experts en bespreek de mogelijkheden

Wilt u uw gelaatsmasker of volgelaatsmasker van Honeywell of North laten herstellen of reinigen door onze experts? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om een totaal servicepakket af te sluiten. Hierbij onderhouden wij jaarlijks uw gelaatsmasker van Honeywell, zonder dat u hier naar om hoeft te kijken. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in bij vragen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker