Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

De controle van uw gelaatsmasker

Home » Controle gelaatsmasker

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

De controle van uw gelaatsmasker laat u het best uitvoeren door de experts van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om gelaatsmaskers goed te onderhouden. Deze maskers worden vaak namelijk gebruikt in gevaarlijke omstandigheden, bijvoorbeeld als er een kans is op het inademen van gevaarlijke dampen of chemicaliën.

Laat de controle van uw gelaatsmasker over aan een specialist

Bij een gelaatsmasker is het aangeraden om ten minste één keer per jaar een controle uit te laten voeren. Onze ervaren en opgeleide experts helpen hier graag bij. Tijdens de controle van uw gelaatsmasker kijken we naar eventuele defecten en natuurlijk naar de hygiëne van het product. Door de opstapelen van bacteriën in het gelaatsmasker, is het van belang om deze regelmatig te reinigen. Na afloop van de controle en de reiniging testen wij natuurlijk of alles helemaal in orde is, zodat u weer veilig aan de slag kunt.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wilt u graag het onderhoud van uw gelaatsmasker overlaten aan een specialist? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij voorzien u bovendien van passend advies. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het online contactformulier in.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker