Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Controle longautomaten

Home » Controle longautomaten

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Om de veiligheid van uw gelaatsmasker te waarborgen, is een regelmatige controle van de longautomaten noodzakelijk. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken bent u verzekerd van een grondige controle. Bovendien herstellen wij eventuele beschadigingen door die onderdelen te vervangen en reinigen we de longautomaten met een antibacterieel product. Veiligheid en hygiëne staan immers voorop en daar zetten wij ons graag voor in.

Laat de controle van longautomaten over aan een expert

Omdat u gelaatsmaskers en longautomaten vaak gebruikt bij het werken met gevaarlijke stoffen of gassen, is het essentieel om deze producten regelmatig te laten controleren. Bij Volgelaatsmasker.be hebben we experts in dienst die opgeleid zijn door verschillende merkfabrikanten, zoals 3M, MSA en Dräger. Wij voeren de controle op de gelaatsmaskers en laskappen van deze merken dan ook op professionele wijze uit en testen achteraf of alles nog werkt.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Contacteer ons voor een controle

Voor een grondige controle van uw gelaatsmasker en longautomaten neemt u gerust met ons contact op. Wij helpen u graag op het gebied van onderhoud, onder andere door te controleren, reinigen, herstellen en testen. Wilt u daarnaast ook een gelaatsmasker of ander veiligheidsproduct bij ons huren? Dat is geen enkel probleem! Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker