Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Veiligheidsmasker huren

Home » Veiligheidsmasker huren

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u een veiligheidsmasker huren bij een ervaren specialist? Dan zit u bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken helemaal goed. Wij bieden diverse gelaatsmaskers aan van toonaangevende merken. Daarnaast verhuren en onderhouden wij onder andere longautomaten, gaspakken, laskappen en ontspanners. Wilt u een veiligheidsmasker niet alleen bij ons huren, maar ook jaarlijks laten controleren, reinigen en eventueel herstellen? Kies dan voor het totaal servicepakket en geniet van compleet onderhoud aan uw gelaatsmasker.

Een veiligheidsmasker huren en laten reinigen door ervaren experts

Werkt u in de industriële sector en komt u vaak in aanraking met gevaarlijke stoffen, gassen of deeltjes? Dan is een goed functionerend veiligheidsmasker zeer belangrijk. Bij Volgelaatsmasker.be controleren, reinigen, herstellen en testen wij regelmatig uw veiligheidsmasker, zodat u geen risico’s loopt tijdens het werk. Bij een reiniging ontsmetten we het masker grondig met een antibacterieel product, zonder het masker te beschadigen. Blijkt na de controle dat een onderdeel beschadigd is? Dan vervangen wij dit zorgvuldig en testen wij na afloop of alles weer werkt. Dat is de service die u mag verwachten bij Volgelaatsmasker.be.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Huur direct een van onze veiligheidsmaskers

Wij bieden veiligheidsmaskers van diverse merken van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan 3M, Dräger, Honeywell en Moldex bijvoorbeeld. Wilt u een veiligheidsmasker huren en door ons laten reinigen en controleren? Sluit dan een totaal servicepakket af en wees verzekerd van een veilig product. Informeer bij onze experts door te bellen naar +32 (0)3/ 326 49 53 of door het online contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker