Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Longautomaten huren

Home » Longautomaten huren

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken heeft u de mogelijkheid om diverse volgelaatsmaskers, longautomaten en ontspanners te huren. Hiermee kunt u schoon blijven ademen tijdens uw werk in bijvoorbeeld de industriële sector. Voornamelijk als u werkt met gevaarlijke stoffen of gassen, zijn volgelaatsmaskers en longautomaten uiterst belangrijk om goed te blijven ademen.

Gelaatsmaskers en longautomaten huren en laten onderhouden door experts

Wilt u niet alleen gelaatsmaskers, longautomaten en ontspanners bij ons huren, maar ook door onze medewerkers laten onderhouden? Dat is geen enkel probleem. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een totaal servicepakket af te sluiten. Met dit servicepakket huurt u de producten bij ons en hoeft u zich geen zorgen te maken wat betreft het onderhoud. Wij plannen regelmatig een controle en een reiniging voor u in en herstellen eventueel beschadigde onderdelen.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Contacteer ons bij vragen

Wilt u gelaatsmaskers, longautomaten en ontspanners bij ons huren en door onze medewerkers laten onderhouden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een totaal servicepakket. Ook als u zelf het onderhoud van uw veiligheidsmasker en longautomaten in wilt plannen kunt u bij ons terecht. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vult het online contactformulier in. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker