Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Volgelaatsmasker huren

Home » Volgelaatsmasker huren

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u een volgelaatsmasker huren bij een ervaren specialist? Bekijk dan het aanbod van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Wij werken samen met diverse toonaangevende merken, zoals 3M, MSA, Dräger, Honeywell en Moldex, die gespecialiseerd zijn in gelaatsmaskers. Voor optimale veiligheid en controle laat u uw volgelaatsmasker jaarlijks door ons controleren, reinigen en eventueel herstellen bij beschadigingen. Zo gaat u altijd veilig aan het werk.

Een volgelaatsmasker huren met een totaal servicepakket

Als u een volgelaatsmasker bij ons gaat huren, kunt u ervoor kiezen om een totaal servicepakket af te sluiten. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om jaarlijks zelf het onderhoud te regelen van uw gelaatsmasker? Met een totaal servicepakket nemen wij die taak van u over. Jaarlijks zorgen wij voor een grondige controle, reiniging en eventueel herstel. Na afloop testen wij uw gelaatsmasker en houden wij voor u een historiek bij.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een volgelaatsmasker bij ons huren of een totaal servicepakket afsluiten? Bekijk dan ons complete aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven passend advies op basis van uw wensen. Bel naar +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker