Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Controle veiligheidsmasker

Home » Controle veiligheidsmasker

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Het is noodzakelijk om minimaal één keer per jaar een controle uit te voeren op uw veiligheidsmasker. Werkt u bijvoorbeeld in de industriële sector en komt u in aanraking met gevaarlijke stoffen, chemicaliën of dampen? Dan wilt u dit wel veilig kunnen doen en geen risico lopen om deze stoffen of dampen in te ademen. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken weten wij dit als geen ander en helpen we u graag met een jaarlijkse controle van uw veiligheidsmasker.

Laat de controle van uw veiligheidsmasker uitvoeren door een expert

Onze experts zijn opgeleid om uw veiligheidsmasker van een grondig controle te voorzien. Is er een onderdeel beschadigd? Dan vervangen we dit voor u op een zorgvuldige manier en testen we achteraf of alles nog werkt. Ook reinigen wij uw veiligheidsmasker met een antibacterieel product. Naast veiligheid is namelijk ook de hygiëne van het gehuurd product uiterst belangrijk. Met onze uitgebreide dienstverlening gaat u weer veilig aan de slag.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Bekijk ons aanbod op het gebied van onderhoud

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van onderhoud en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook bij vragen of als u meer informatie wenst, staan wij u graag te woord. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker