Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Asap laskap

Home » Asap laskap

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken heeft u niet alleen de mogelijkheid om een Asap laskap te huren, maar ook om deze regelmatig te laten controleren, reinigen, herstellen en testen. Laskappen gebruikt u als bescherming van de ogen en het gezicht tegen ultraviolet en infrarood licht, vonken en warmte. Een ongeluk tijdens het lassen kan serieuze gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om uw laskap regelmatig te onderhouden. Onze experts zijn opgeleid en gecertificeerd om dit onderhoud op professionele wijze uit te voeren.

Laat uw Asap laskap door onze experts controleren en herstellen

Een laskap moet altijd goed functioneren. Daarom staan wij van Volgelaatsmasker.be graag voor u klaar. Wij controleren de veiligheid en de hygiëne van het product. Daarna voeren wij een grondige reiniging uit en herstellen wij eventuele beschadigingen of defecten aan uw laskap van Asap. Bovendien testen wij altijd na afloop of alles werkt, zodat u gegarandeerd weer veilig uw laswerkzaamheden oppakt. Wilt u graag een laskap bij ons huren? Dat is ook mogelijk. Met een totaal servicepakket onderhouden wij jaarlijks de laskap voor u.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Laat uw laskap onderhouden door een specialist

Wilt u graag dat wij uw Asap laskap regelmatig controleren, reinigen, herstellen en testen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het online contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden wat betreft het onderhoud of als u een totaal servicepakket wilt afsluiten. Ook als u vragen heeft, of als u meer informatie wilt over onze diensten, staan we u graag te woord.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker