Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Speedglas laskap

Home » Speedglas laskap

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u uw speedglas laskap laten reinigen of herstellen bij een specialist? Of bent u van plan om een speedglas laskap te huren? In beide gevallen kunt u terecht bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Wij zijn een betrouwbare partner in het onderhouden van gelaatsmaskers, laskappen, longautomaten en ontspanners. Als u vaak moet werken met gevaarlijke stoffen of gassen, is het van belang dat u de bescherming die u draagt regelmatig laat nakijken en reinigen. Zo ook bij laskappen.

Laat uw speedglas laskap herstellen door onze experts

Als uw speedglas laskap beschadigd of defect is, herstellen onze experts die graag voor u. Zij zijn speciaal opgeleid om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij vervangen de beschadigde onderdelen zorgvuldig en testen na afloop of alles naar behoren werkt. Wilt u ook een reiniging door ons uit laten voeren? Dat is geen enkel probleem. De hygiëne van een laskap is naast de veiligheid ook zeer belangrijk. Na afloop van het controleren, herstellen, reinigen en testen van uw speedglas laskap kunt u weer veilig aan de slag, zonder dat u risico’s loopt door eventuele defecten of beschadigingen.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u graag uw laskap van speedglas, of een ander veiligheidsproduct, laten controleren, reinigen, herstellen en testen door onze experts? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wilt u regelmatige controles laten uitvoeren? Dan is het ook mogelijk om voor een totaal servicepakket te kiezen. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het online contactformulier in bij vragen of voor meer informatie.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker