Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

3M laskap

Home » 3M laskap

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u graag een 3M laskap laten herstellen of reinigen door onze specialisten in Hoboken? Bij Volgelaatsmasker.be zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van gelaatsmaskers, laskappen, gaspakken en andere veiligheidsuitrustingen. Als u voor uw werk veel moet lassen, is een laskap natuurlijk essentieel. Daarom bieden wij laskappen aan van diverse merken, waaronder het betrouwbare merk 3M. Onze experts zijn bovendien gespecialiseerd in het controleren, reinigen en herstellen van 3M laskappen, waardoor u al het onderhoud aan uw laskap aan ons overlaat.

De veiligheid van uw 3M laskap

Om de veiligheid van uw 3M laskap te waarborgen is het belangrijk om regelmatig controles uit voeren en, indien nodig, defecten te herstellen. Omdat dit secuur moet gebeuren, laat u deze onderhoudsbeurten over aan een specialist. Bij Volgelaatsmasker.be zorgen we ervoor dat uw laskap van 3M jaarlijks een controle krijgt en herstellen wij eventuele problemen aan de kap. Na afloop van de controle voeren wij bovendien een test uit om te kijken of alles naar behoren werkt.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

De hygiëne van uw 3M laskap

Naast de veiligheid is ook de hygiëne zeer belangrijk. Omdat een laskap regelmatig gebruikt wordt, ontstaan er bacteriën die zich hier gaan opstapelen. Om dit tegen te gaan, reinigen en desinfecteren wij regelmatig uw 3M laskap. Daarbij letten we er natuurlijk op dat we de laskap niet beschadigen en voeren we achteraf een test uit om te controleren of alles nog werkt.

Laat uw laskap van 3M grondig reinigen en controleren

Om de veiligheid en de hygiëne van uw laskap van 3M te waarborgen, is het belangrijk dat u het product jaarlijks laat reinigen, controleren en eventueel herstellen. Bij Volgelaatsmasker.be zijn we u graag van dienst wat betreft het onderhoud van uw laskap. Neem contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het online contactformulier in te vullen.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker