Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Gelaatsmasker van 3M laten reinigen

Home » Gelaatsmasker 3M reinigen

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Wilt u een gelaatsmasker van het merk 3M laten reinigen door onze experts? Dat is geen enkel probleem! Onze gecertificeerde medewerkers gaan professioneel te werk bij het reinigen van deze gelaatsmaskers en testen bovendien achteraf of er niets ontbreekt of beschadigd is. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u het product zonder risico’s weer in gebruik neemt.

Een comfortabel gelaatsmasker van 3M laat u grondig reinigen door experts

Gelaatsmaskers worden voornamelijk gebruikt in gevaarlijke omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer er een grote kans is op het inademen van giftige stoffen of gassen. 3M biedt daarom maskers van hoogwaardige kwaliteit voor een betrouwbare bescherming. Toch moet u deze maskers tenminste één keer per jaar laten reinigen en testen. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken reinigen wij uw gelaatsmasker van 3M op een zorgvuldige en grondige manier. Wilt u liever niet het risico lopen dat u het onderhoud aan uw masker vergeet? Sluit dan een totaal servicepakket af waarbij wij uw gelaatsmasker jaarlijks laat reinigen en onderhouden.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u graag uw gelaatsmasker van 3M jaarlijks door ons laten reinigen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook met andere diensten, zoals het herstellen of het verhuren van gelaatsmaskers, helpen we u graag verder. Bel ons op +32 (0)3/ 326 49 53 of vul het contactformulier in.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker