Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

De controle van ontspanners

Home » Controle ontspanners

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Volgelaatsmasker.be uit Hoboken voert op professionele wijze de controle uit op ontspanners. Het is namelijk belangrijk dat u deze ontspanners regelmatig laat onderhouden om eventuele defecten te voorkomen. Als u te werk gaat met gevaarlijke stoffen of gassen, wilt u wel goed beschermd zijn. Ontspanners zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting en worden daarom vaak gecontroleerd en getest.

Een grondige controle voor uw gelaatsmaskers en ontspanners

Als u met gevaarlijke stoffen aan de slag gaat, wilt u natuurlijk wel dat al uw bescherming naar behoren werkt. Om daar zeker van te zijn, kunt u bij ons een totaal servicepakket afsluiten. Wij verhuren een volgelaatsmasker aan u, waarna wij jaarlijks alles onderhouden, testen en eventueel herstellen. Zo controleren we de werking van het volgelaatsmasker, maar voeren we ook een controle uit op de ontspanners. Voor betrouwbare service zit u bij Volgelaatsmasker.be gegarandeerd goed.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Laat het onderhoud over aan een specialist

Als u in het bezit bent van een volgelaatsmasker of bijvoorbeeld een heel gaspak, moet dit te allen tijde veilig zijn. Onze ervaren experts helpen u daarom graag bij de controle van uw gasmasker, gaspak en ontspanners. Neem contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het contactformulier in te vullen. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Wij werken samen met:

Volgelaatsmasker